Nieuwjaarswens en Nieuwsbrief

Nieuwjaarswens en Nieuwsbrief

Aan het begin van 2022 wensen de VRIENDEN VAN NORBERTUS eenieder een heel voorspoedig – en vooral een gezond – nieuw jaar. In het bijzonder willen wij iedereen bedanken voor de geweldige steun die wij het afgelopen jaar hebben gekregen van die vele particuliere begunstigers, sponsoren en de gemeentelijke overheid. Wij zijn dankbaar voor de niet aflatende inzet van onze vrijwilligers. Dankzij hen kan onze stichting aan de bewoners van de Gennepse verzorgingshuizen de uitstapjes met de rolstoelbus verzorgen. En daarbij past een woord van waardering voor de medewerkers van de verzorgingshuizen met wie ook in 2021 weer prettig kon worden samengewerkt.

Via onze website en facebookpagina, maar ook via een nieuwsbrief, houden wij u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen en laatste nieuwtjes van de Stichting Vrienden van Norbertus. Zodoende kan iedereen die onze stichting een warm hart toedraagt, volgen wat wij doen.

De laatste Nieuwsbrief is aan het eind van 2021 verschenen. Daarin een uitgebreid verslag van de de officiële ingebruikneming van de nieuwe rolstoelbus en een uitgebreide en vrolijke impressie van een rit die een van de chauffeurs met deze prachtige bolide heeft gemaakt. Wilt u de Nieuwbrief lezen, KLIK DAN HIER. Wij wensen u veel leesplezier.

Spring naar toolbar