ACTIE VOOR VERVANGING VERBRANDE ROLSTOELBUS

ACTIE VOOR VERVANGING VERBRANDE ROLSTOELBUS

van UITGEBRAND naar UIT DE BRAND!

De inmiddels verbrande bus werd door de Vrienden van Norbertus gebruikt sinds 2015

 

Op zaterdagavond 20 december, vlak voor de kerstdagen van 2019, ging de rolstoelbus van de Stichting Norbertus in vlammen op. Het gebeurde in Oss tijdens een afscheidsconcert van Willeke Alberti, dat bezocht werd door een groep bewoners van Norbertushof. De auto die naast de bus was geparkeerd werd door vandalen in brand gestoken en het vuur sloeg over op de rolstoelbus.

 

 

 

De brand heeft niet alleen de stichting gedupeerd, maar vooral de gebruikers van de rolstoelbus. De Stichting Vrienden van Norbertus zet nu alles op alles om zo snel mogelijk weer een nieuwe rolstoelbus in gebruik te kunnen nemen. Al snel werd een actie gestart om dat mogelijk te maken. Met als motto: VAN UITGEBRAND NAAR UIT DE BRAND.

 

(Inmiddels zijn de Vrienden Van Norbertus door de gulle gaven vanuit de Gennepse samenleving, in de gelegenheid gekomen om een nieuwe bus aan te schaffen. Verwacht wordt dat deze in augustus 2020 in gebruik genomen kan worden.  Maar financiële bijdragen zijn nog altijd meer dan welkom en kunnen worden overgemaakt op: NL86ABNA0637830660, of NL67RABO0128827556 t.n.v. de Stichting Vrienden van Norbertus)

Spring naar toolbar